Ponudba v Penzionu Ojstrica in v okolici

1.
Nastanitev v penzionu Ojstrica: 10 sob (2 enoposteljni sobi, 5 dvoposteljnih sob, 2 apartmaja s kuhinjo, 1 družinska suita, 1 družinska soba), bar, Internet, otroško igrišče / igralnica, parkirišče, recepcija, restavracija, teras.
2.
Nedeljska kosila in kosila za zaključene skupine (solatne krožnike, osvežujoče sladice...).
3.
Aktivnosti v Logarski dolini: planinarjenje, kolesarjenje in najem električnega kolesa, lov in ribolov, padalstvo... - pozimi pa tek na smučeh, sankanje, drsanje, turno smučanje... in napolnili si boste pljuča s svežim planinskim zrakom.

Izposoja koles

Če ste ljubitelj kolesarjenja, ki se prepušča potem s pogledom po neokrnjeni naravi, visokimi razglednimi točkami, romantičnimi kotički, kolo pa žal ni uspelo z vami, si ga lahko izposodite pri nas v Penzionu Ojstrica. 

Cena najema/izposoje gorskega kolesa SCOTT (valy.si) do 3 ure je 15.00€. V ponudbi imamo nova gorska kolesa tudi za otroke in mladostnike.

Lokostrelstvo

Popeljemo vas na kmetijo, kjer se specialno ukvarjajo z lokostrelstvom, lahko si izposodite lok in puščice, dobite prve napotke in se preizkusite. Ko osvojite osnove streljanja z lokom, se lahko podate na lokostrelsko 3D progo (poligon), kjer se v gozdu srečate z različnimi tarčamiživali iz umetne mase (simulacija lova).

Začutite strast in občutke vaših davnih prednikov.